Trygga Händer / Blog / Okategoriserade / Så kan man hitta säker hemstädning i Göteborg

Så kan man hitta säker hemstädning i Göteborg

Om det är någon som tycker att det är svårt att hitta ett städföretag som man kan lita på och som man vågar släppa in i sitt hem för att de ska städa, bör man gå till väga på vissa sätt så att man som kund känner sig säker. Det är alltid en viss risk att släppa in någon i sitt hem. Hur riskmedveten som man är, är olika från olika människor, liksom vi är olika och har olika personligheter. Vissa är med medvetna om riskerna än andra och andra är mer ”laissez-faire”, som tar sakerna som de kommer.

Så kan man hitta ett säkert städföretag

Känner man sig osäker på dem som man funderar på att släppa in i sitt hem, kan man alltid be om att få se polisens registerutdrag. Ett registerutdrag som finns hos polisen, talar om det är någon som har avtjänat och blivit fälld för något brott. Det kan vara i forma av böter eller fängelse. Genom att be att få titta på det, får man veta om det är någon som har blivit fälld för något brott. Skulle det finnas något i belastningsregistret, kan man kanske dra åt sig öronen. Det kan vara illa om det är någon som har varit i fängelse och sedan ska släppas in i ens hem.

Har städföretaget F-skattsedel?

En central sak som man bör ta reda på om städföretaget som man funderar på att anlita är om de har F-skattsedel. Om inte hamnar den som har anlitat dem att bli arbetsgivare åt den person som kommer hem och städar hemma hos en. Det blir också otillåtet att dra av på Rut-avdraget, om företaget inte har någon F-skattsedel. En annan sak som man bör kontrollera är att företaget har kollektivavtal med sina städare och betalar ut en skälig lön. Om personalen känner sig trygg på sitt städföretag, behöver de inte börja snatta från sina kunder, utan kan känna sig trygga med att de får en bra lön för sitt arbete. Om inte annat, kan man tycka att man som kund bör ha ett gott samvete när man anlitar någon som städar hemma hos en. Här kan du läsa om ett sådant företag som uppfyller alla dessa viktiga kriterier: https://www.hemstädninggöteborg.biz.

Related Posts