Kategorier
Transport

Lastväxlarflak för alla transporter

Inom många branscher med mycket gods som ska transporteras, är det praktiskt att använda sig av lastväxlarflak. Det är också lämpligt när man behöver forsla bort byggavfall eller sopor.

Lastväxlarflak är behändigt, eftersom man kan transportera så olika saker på det. Väljer man en modell i aluminium kan man lasta på styckegods, exempelvis maskiner eller andra skrymmande saker. Man kan också skaffa ett containerflak, som lätt hyser sopor, skrot eller byggavfall. Bonden kan ha det till spannmål och grödor. Vad man än ska köra med, är det enkelt att få med mycket på lasset med lastväxlarflak.

Begagnat, nytt eller specialdesignat

Det beror mycket på vilken bransch man jobbar i hur man vill att lastväxlarflaket ska vara. Inom lantbruket är det väl främst funktionen man är ute efter, och det duger bra med ett begagnat lastväxlarflak också. De brukar ha ganska bra hållbarhet, så det finns en andrahandsmarknad för dem.

Om man vill satsa på ett nytt lastväxlarflak kan man faktiskt också välja själv hur man vill att det ska se ut. Ska det vara en del av företagets reklam och se ut på ett visst sätt, går det bra att specialbeställa det. När man till exempel skickar ut leveranser till kunder, kan det vara trevligt om varorna kommer i snygga, nya lastväxlarflak, kanske rentav flak i en färg som är ett speciellt kännemärke för leverantören.

Det bästa är att kontakta ett företag som är specialister på lastväxlarflak, så att man får diskutera med dem hur man kan få den rätta modellen.