Kategorier
Tandvård

Är det dags för din årliga kontroll hos tandläkare i Solna?

Glöm inte bort att boka ditt tandläkarbesök i Solna i tid. Låt det inte gå för långt så du får problem med tandvärk. En gång per år bör du gå till tandläkaren.

Den stora dagen var snart kommen, Lina hade ett viktigt möte som bara måste gå bra. Hon var så förberedd hon bara kunde bli, men det fanns ett problem. Lina hade en fruktansvärd tandvärk. På den nivån att det gjorde ont bara hon satte ihop tänderna. Hur skulle hon möjligt kunna hålla i detta mötet utan att gråta?

Hon visste ju om att det var hennes eget fel. Trots ett välbetalt jobb och bra tandläkare bara runt kvarteret, så hade hon undvikit dem i flera år. Nu var det i det läget att hon knappt klarade av det viktiga mötet, bara för tandvärkens skull. Men det skulle inte få stoppa henne. Lina ringde därför till olika tandläkare i Solna och letade efter en akuttid.

Tandläkare som även hade akut tid

Lina behövde egentligen en ny tandläkarklinik också, den hon gick till för flera år sen, trivdes hon inte alls på. Hon hade nu faktiskt turen att hitta en tandläkare i Solna som kunde ta emot henne akut. Detta var räddningen för att hon skulle klara av mötet.

Väl på plats blev hon förvånad över hur bra bemött hon blev och hur fint de hade det. Lina hade helt klart hittat sin nya tandläkarklinik som hon skulle gå till i fortsättningen och faktiskt sköta att gå dit en gång per år.